AYAVAYA-CABINE

Uniek in de wereld en exclusief te boeken bij BLUE: de AYAVAYA-cabine.
Ultieme ontspanning in 20 minuten!

BLUE investeert in vijf unieke AYAVAYA-cabines: een uniek, nieuw prouduct wat zorgt voor een ultieme ontspanning in slechts 20 minuten! De afgelopen maanden hebben we samen met deze Nederlandse start-up een pilot gedraaid om te kijken hoe onze gasten reageren op deze nieuwe cabine. Wat bleek? Het was een groot succes! Vrijwel alle gasten gaven aan zich extra ontspannen te voelen en na afloop een betere nachtrust te ervaren. Reden voor BLUE om als eerste in heel de wereld te investereren in deze unieke behandelmethode. 

Vanaf nu kun je bij BLUE Wellnessresort Leiden terecht in de enige AYAVAYA-cabine ter wereld. Daarmee zijn we wereldwijd de eerste aanbieder van deze unieke behandeling. Op dit moment worden de overige cabines voor onze locaties in Helmond, Sittard, Zeeland (Kamperduinen) en de Wellnessboot in Mill geproduceerd. We verwachten dat we deze vanaf medio juli in gebruik kunnen nemen. Wil je niet wachten? Boek dan nu alvast jouw behandeling bij BLUE Wellnessresort Leiden.

Gebaseerd op de shirodhara methode
De AYAVAYA-cabine brengt je in een diepe meditatieve staat door middel van Shirodhara hoofdbehandeling, geluidstherapie, aromatherapie en lichttherapie. De 5.000 jaar oude Shirodhara-massage komt naar voren als de krachtigste meditatie opwekkende Ayurvedische behandeling. Een wetenschappelijk onderzoek heeft bewezen dat mensen met stress-gerelateerde problemen succesvol zijn behandeld door de AYAVAYA-cabine.

reserveren
Prijs p.p.
29,50 15,00

Het arrangement

Stressvrij

Nieuwe energie

Scherpe focus

Diepe nachtrust

In 20 minuten

Wereldprimeur in Leiden, vanaf medio juni bij alle BLUE Wellnessresorts!

Zowel zonder en met wellnessbezoek mogelijk!

voorwaarden

De Ayavaya-cabine is een unieke behandeling welke momenteel wereldwijd alleen te vinden is bij BLUE Wellnessresort Leiden. Door de aanschaf van nog eens vier unieke AYAVAYA-cabines kun je vanaf medio juni ook op alle andere BLUE Wellnessresorts genieten van deze behandeling. РHet gebruik van de cabine is zowel met als zonder wellnessbezoek mogelijk. РDe sessie in de cabine duurt 20 minuten. РVooraf reserveren is noodzakelijk. РHet gebruik van deze cabine is uitsluitend voor personen ouder dan 16 jaar.

Direct reserveren

Plan je verwendag


Reserveren met e-ticket

Jouw ontspanning begint hier

This site is registered on wpml.org as a development site.