Infrarood sauna

Met directe infraroodstraling

De infrarood sauna, ook wel bekend als de infraroodcabine, is een populaire wellnesservaring in Nederland. In de sauna worden infrarood stralingen gebruikt om het lichaam op te warmen, in plaats van de traditionele hoge temperaturen die in een reguliere sauna worden gebruikt.
Infraroodcabines bieden vergelijkbare voordelen als traditionele sauna's, maar werken met lagere sauna temperaturen van 40-60°C  in plaats van 90-100°C. Door de warmte van de infraroodstralingen wordt het lichaam gestimuleerd om te zweten, waardoor afvalstoffen worden afgevoerd en de huid wordt gereinigd.

In tegenstelling tot een traditionele sauna, waarbij de lucht wordt verwarmd, maakt een infrarood sauna gebruik van infraroodstralingen om het lichaam rechtstreeks te verwarmen. Dit resulteert in lagere temperaturen dan een traditionele sauna en maakt de infrarood sauna ook geschikt voor mensen die niet goed tegen extreme hitte kunnen. De dieptewerking van de stralingen kan helpen bij het verlichten van stress en vermoeidheid en heeft ook een heilzaam effect bij reumatische aandoeningen.

Infrarood sauna - Afbeelding 1 Infrarood sauna - Afbeelding 1

40-60°C

Gereinigde huid

Ontspannen spieren

Energieniveau verhoogt

Andere faciliteiten

Direct reserveren

Plan je verwendag


Reserveren met e-ticket

Jouw ontspanning begint hier