Rasul cabine

Ervaar dit ritueel

Een rasul cabine is een speciale ruimte waar het rasul ritueel plaatsvindt. Dit is een Oriëntaals reinigingsritueel dat gebruikmaakt van klei. In de cabine, die lijkt op een sauna, neem je plaats en gaat het ultieme moment van rust van start. Allereerst breng je een lichaamsscrub aan om de huid te exfoliëren en dode huidcellen te verwijderen. Vervolgens verdeel je de klei gelijkmatig over het lichaam waarbij enzymen en mineralen in de huid doordringen terwijl de klei indroogt.

Tijdens het indrogen van de klei neemt deze afvalstoffen op uit de huid. Na deze fase is het tijd om de klei te verwijderen. Het nemen van een warme douche in de cabine spoelt de klei weg, samen met de dode huidcellen die zijn verwijderd door de lichaamsscrub. Het nemen van een koude douche sluit de poriën weer, waardoor de huid zich vernieuwd en verfrist voelt.

Het rasul ritueel eindigt door een heerlijke olie op het lichaam aan te brengen. Deze olie voedt de huid en geeft het een fluweelachtig gevoel, waardoor het een zijdezachte uitstraling krijgt. Het is een geweldige manier om te genieten van ontspanning en verzorging voor zowel lichaam als geest. Heb je dit altijd al willen meemaken? Het is een uniek onderdeel dat absoluut niet mag ontbreken tijdens een spa en wellness ervaring.

Rasul cabine - Afbeelding 1 Rasul cabine - Afbeelding 1

Ritueel

In balans komen

Rustgevend

Volledig herstellend

Andere faciliteiten

Direct reserveren

Plan je verwendag


Reserveren met e-ticket

Jouw ontspanning begint hier