Detox massage

Ervaar de ultieme ontspanning met onze unieke arnica massage, waarbij we gebruik maken van de nieuwe Body Strategist lijn van [comfort zone]. Deze intensieve massage richt zich op de rug, schouders, nek en hoofd, waar stress en spanning vaak hun tol eisen. Gespannen spieren, stijfheid en knopen kunnen hier voor ongemak zorgen. Onze ervaren therapeuten zullen de arnica producten uit de Body Strategist lijn rechtstreeks op de huid aanbrengen en met zorgvuldige massagetechnieken inwerken. De krachtige werking van arnica biedt directe verlichting voor vermoeide en gespannen spieren. 

Tijdens de massage zul je merken dat de stress van je af glijdt en plaatsmaakt voor een diep gevoel van ontspanning en welzijn. Het is een verkwikkende behandeling die je lichaam en geest in harmonie brengt. Geniet van een moment van pure wellness in onze luxe spa. Onze toegewijde therapeuten zorgen ervoor dat je volledig kunt ontspannen en jezelf kunt onderdompelen in een oase van rust. 

Na de arnica massage zul je je verjongd en vernieuwd voelen. Het is niet alleen een traktatie voor je lichaam, maar ook een schoonheidsritueel dat je natuurlijke beauty naar voren brengt. Ontdek de weldaad van arnica en laat je betoveren door de helende kracht van deze behandeling. Kom naar onze spa en laat ons je verwennen met deze heerlijke arnica massage. 

reserveren
Prijs p.p.
aantal minuten

De behandelingen

Detox massage 25 min

Intensieve rugmassage

Afsluitende body Arnica cream

25

Detox massage 50 min

Tranquillity welkomstritueel

Peel scrub van de rug

Revitaliserend kleimasker voor de rug

Hoofdmassage

Intensieve rugmassage

Afsluitende body Arnica cream

50 minuten

voorwaarden

Vooraf reserveren is noodzakelijk. – Genoemde prijs is exclusief sauna entree.

Direct reserveren

Plan je verwendag


Reserveren met e-ticket

Jouw ontspanning begint hier

This site is registered on wpml.org as a development site.