Behandelingen

Leg jezelf in de watten bij BLUE

BLUE BEAUTY

Bij BLUE werken we voor de skincare behandelingen met het Nederlandse topmerk Mayee. Mayee geloofd in de kracht van ‘Skinfull Habits’ (huidbewuste gewoonten). Mayee is er om je te helpen jouw dagelijkse skincare gewoontes te omarmen met een vleugje magie en een sprankje ontdekking. De producten van Mayee zorgen voor de perfecte balans tussen het verzorgen van jouw huid en het genieten van de reis.

Of je nu een huidverzorgingsbeginner bent die bewuster wil worden van jouw gewoontes, een ervaren liefhebber die jouw skincare-ingrediëntenspel wil snappen en verbeteren, of een skinfull gewoontedier die toe is om af en toe los te breken uit de gewoonte sleur, Mayee heeft alles wat je nodig hebt. De producten zijn ontworpen om je te inspireren, te verrassen en je uit te dagen om nieuwe mogelijkheden te omarmen.

Voor onze massages werken wij met onze exclusieve BLUE Collection olie. Deze unieke geurlijn, ontwikkeld door BLUE, is een combinatie van unieke geuren en fijne texturen welke zorgen voor complete ontspanning en een gevoel van een warme deken.


Hierboven vind je ons complete aanbod. Klik en reserveer direct online of neem persoonlijk contact op met het BLUE Contact Center via het telefoonnummer +31(0) 347 - 754 760.

Direct reserveren

Plan je verwendag


Reserveren met e-ticket

Jouw ontspanning begint hier