Hammam

Een eeuwenoud reinigingsritueel

Hammam is een eeuwenoud reinigingsritueel dat zijn oorsprong kent in Centraal-Azië. Van oorsprong vindt dit plaats in een traditioneel oosters badhuis. De hammam ruimte is speciaal ontworpen voor het welbekende ritueel. Het is een ontspannende plek waar mensen kunnen relaxen, bijkomen en uitrusten terwijl ze genieten van een diepe reiniging en ontspanning. Dit helpt niet alleen bij het ontspannen van de spieren, maar bevordert ook het gevoel dat je krijgt na een heerlijke spa dag.

De hammam-ruimte creëert een wellness-achtige sfeer waarin mensen kunnen ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en zich kunnen onderdompelen in een kalmerende omgeving. Of je nu op zoek bent naar een reiniging of gewoon even wilt bijkomen, het is hier allemaal mogelijk.

reserveren
Prijs p.p.
aantal minuten

De behandelingen

Hammam 50 min

Scrub behandeling met een Kese

Zeepmassage van het lichaam

Exfoliating mud scrub

Verzorgende oliebehandeling voor het lichaam

Behandeling van 50 minuten

voorwaarden

Vooraf reserveren is noodzakelijk. – De genoemde prijs is exclusief sauna entree. – Geniet je ook van een dagje wellness? Dan plannen we behandelingen in tussen je aangegeven aankomst- en vertrektijd. Tijdens het inchecken hoor je de exacte tijd. – Afhankelijk van beschikbaarheid kunnen behandelingen tegelijk ingepland worden. Dit kunnen we niet garanderen. – Reserveer je enkel een behandeling en maak je dus geen gebruik van onze sauna- en wellnessfacilteiten? Neem dan telefonisch contact op met onze klantenservice. Deze kunnen de behandelingen goed voor je inplannen en de mogelijkheden met je bespreken.

Direct reserveren

Plan je verwendag


Reserveren met e-ticket

Jouw ontspanning begint hier