Sportmassage

Voor vermoeide spieren

 Voel je stress in je lijf en zijn je spieren overbelast of oververmoeid? Deze stevige sportmassage, gericht op het menselijk lichaam, stimuleert de doorbloeding van de spieren en draagt bij aan het afvoeren van afvalstoffen. Tijdens deze behandeling zal de masseur een combinatie van verschillende massagetechnieken toepassen; zoals bijvoorbeeld het losmaken van triggerpoints en stretchen. Na deze sportmassage kun je (weer) onbezorgd bewegen. Goed voor je lichaam, maar zeker ook voor je geest.

Wil je een afspraak maken voor deze ontspannende wellness ervaring? Neem contact op met een professionele masseur. Hij of zij zal voorafgaand aan de behandeling altijd vragen naar specifieke spieren die extra aandacht vereisen. De massage is gericht op jouw wensen. Wil je een gehele lichaamssportmassage, of liever de focus leggen op een bepaald spiergebied? Het kan allemaal. Daarnaast is het ook een perfecte manier om na het sporten een cooling down te doen door je lichaam te verwennen met een massage.

Dus geef je lichaam de verzorging die het verdient en geniet van de voordelen van een sportmassage: verbeterde doorbloeding, ontspanning van spieren, verlichting van spanning in het lichaam en een moment van welverdiende rust. Maak nu een afspraak en ontdek hoe stretchen en bewegen hand in hand gaan met een gezonde en actieve levensstijl.

reserveren
Prijs p.p.
aantal minuten

De behandelingen

Sportmassage 25 min

Welkomstritueel

Stevige massage gericht op specifieke wensen

Behandeling van 25 minuten

Sportmassage 50 min

Welkomstritueel

Stevige massage gericht op specifieke wensen

Behandeling van 50 minuten

voorwaarden

Vooraf reserveren is noodzakelijk. – De genoemde prijs is exclusief sauna entree. – Geniet je ook van een dagje wellness? Dan plannen we behandelingen in tussen je aangegeven aankomst- en vertrektijd. Tijdens het inchecken hoor je de exacte tijd. – Afhankelijk van beschikbaarheid kunnen behandelingen tegelijk ingepland worden. Dit kunnen we niet garanderen. – Reserveer je enkel een behandeling en maak je dus geen gebruik van onze sauna- en wellnessfaciliteiten? Neem dan telefonisch contact op met onze klantenservice. Deze kunnen de behandelingen goed voor je inplannen en de mogelijkheden met je bespreken.

Direct reserveren

Plan je verwendag


Reserveren met e-ticket

Jouw ontspanning begint hier