Oosterse Rustruimte

Een oase van kalmte en welzijn

Stap binnen in de betoverende Oosterse rustruimte en laat de serene sfeer je helpen om volledig tot rust te komen. Dit is de perfecte plek om te uitrusten en te ontspannen, waar je jezelf kunt onderdompelen in een oase van kalmte en welzijn. Wikkel jezelf in een zijdezachte badjas en geef toe aan het comfort van de zachte fatboykussens, waar je heerlijk kunt relaxen en bijkomen.
Terwijl jij je heerlijk vertoeft in onze rustruimte kun je genieten van prachtige uitzichten. Altijd al dat ene boek willen lezen, maar er nog niet aan toegekomen door de hedendaagse drukte en hectiek? Onze rustruimte in Oosterse stijlen is de perfecte locatie om dat boek eindelijk eens open te slaan en even te ontsnappen aan de realiteit.
Door plaats te nemen op onze relaxerende ligbedden kun jij jezelf verwennen met pure ontspanning. Wat heb je nog meer nodig om op te laden? Sluit je ogen, adem diep in en voel hoe de stress van je afglijdt. Laat je gedachten los en geef je over aan alle comfort die onze wellness faciliteiten te bieden heeft. Na een dag gespendeerd te hebben in onze spa ga jij weer compleet herboren het leven in.

Oosterse Rustruimte - Afbeelding 1 Oosterse Rustruimte - Afbeelding 1

Rustgevend

Volledig ontspannen

In balans komen

Volledig herstellen

Andere faciliteiten

Direct reserveren

Plan je verwendag


Reserveren met e-ticket

Jouw ontspanning begint hier