Wellness restaurant

Laat je verrassen op culinair vlak

Een bezoek aan ons wellness restaurant is een dagje puur genieten, waarbij je op culinair vlak volledig verwend wordt. Onze gepassioneerde chef-koks staan klaar om je te verrassen met een breed scala aan lekkere gerechten. Van gezonde salades tot smaakvolle hoofdgerechten en heerlijke deserts, ons menu biedt voor ieder wat wils.

Onze menukaart, die regelmatig wordt aangepast aan het seizoen, biedt een verscheidenheid aan culinaire hoogstandjes. Elk gerecht wordt met zorg en liefde bereid, met gebruik van verse en hoogwaardige ingrediënten. We hechten veel waarde aan lekker eten en streven ernaar je smaakpapillen te verrassen.

Of je nu komt voor een uitgebreide lunch, een verfrissend drankje met een selectie van hapjes of een heerlijk diner, ons wellness restaurant heeft alles wat je hartje begeert. Kom langs in ons restaurant en laat je volledig in de watten leggen na een dagje wellness en spa. Geniet van de rustgevende sfeer terwijl je volledig ontspannen bent of klets samen bij in gezelschap van heerlijk eten.

Nieuwsgierig geworden naar ons menu? Bekijk het hier!

Wellness restaurant - Afbeelding 1 Wellness restaurant - Afbeelding 1

Eten en drinken

Culinair

Comfort

Gezond

Andere faciliteiten

Direct reserveren

Plan je verwendag


Reserveren met e-ticket

Jouw ontspanning begint hier