Wisselbad

Geef je immuunsysteem een boost

Laat jezelf verwennen met een ontspannend en therapeutisch wisselbad in een luxueus zwembad, dat je immuunsysteem een boost geeft en je lichaam verjongt. Het afwisselend onderdompelen van je lichaam in het warme en koude water van het bad stimuleert de bloedsomloop en heeft een positieve invloed op je weerstand.

Het warme water van het wisselbad helpt je spieren te ontspannen en verlaagt je bloeddruk, terwijl het koude water je lichaam verfrist en je bloeddruk verhoogt. Met een wisselbad creëer je een moment van ultieme ontspanning en versterk je tegelijkertijd zowel je lichaam als geest. Of je nu op zoek bent naar verlichting van spierpijn of gewoon een heerlijke manier om te ontspannen, wisselbaden bieden tal van voordelen voor je algehele welzijn.

Met de juiste temperatuur kun je optimaal genieten van alle pluspunten die een wisselbad te bieden heeft. Geniet van een bad met zowel warm als koud water en gun jezelf de kans om even op te laden. Na een ontspannen dag spa en wellness stap je weer herboren het dagelijks leven in.

Wisselbad - Afbeelding 1 Wisselbad - Afbeelding 1

+-

Volledig ontspannen

Verbeterde algehele welzijn

Herboren

Andere faciliteiten

Direct reserveren

Plan je verwendag


Reserveren met e-ticket

Jouw ontspanning begint hier